SLO | ENG | DE | HR | SRB | BG | HU Naslovnica | Obrazovanje | Kontakt | O nama  
 
Naton Croatia
  Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest  
 
   
Naton HR > Novosti

Novosti

Vijesti

OTVORENE POZICIJE U RIJECI I VARAŽDINU

30.11.2017

Agencija NatonHR/WorkService osim u Zagrebu nudi mogućnost zapošljavanja i u drugim hrvatskim gradovima, Varaždinu i Rijeci.

Opširnije →

NOVA 'ŠKOLSKA' GODINA - PRILIKA ZA VAS DA BUDETE BOLJI U TRAŽENJU POSLA

04.09.2017

Početak nove školske godine početak je i povratka s godišnjih odmora što nikoga previše ne veseli, no vraća nas ipak u ustaljeni ritam radnog života. Zaposleni nastavljaju gdje su stali, ili se bar pokušavaju sjetiti gdje su stali, a nezaposlene čeka novi zadatak - pronalazak novog posla.

Opširnije →

ZAPOŠLJAVANJE U VRIJEME EKONOMSKOG RASTA

08.08.2017

Trenutni ekonomski rast u Sloveniji rezultirao je smanjenim brojem potencijalnih radnika na tržištu rada. Problemi i izazovi vezani za zapošljavanje su nas ponukali da ovogodišnja tema našeg ‘okruglog stola’ održanog 17. svibnja u idiličnom ambijentu golf kluba Arboretum bude zapošljavanje u Sloveniji u vrijeme ekonomskog rasta.

Opširnije →

NJEMAČKA: MOGUĆNOSTI ZA MEDICINSKE SESTRE I NJEGOVATELJICE

31.07.2017

Naton HR u suradnji sa njemačkom HR agencijom nudi mogućnost zapošljavanja za junior i senior medicinske sestre i njegovateljice.

Opširnije →

SEZONA 2017 NUDI NOVE POSLOVE

15.07.2017

Ovogodišnja 'sezona' otvara nove mogućnosti zaposlenja koje osim tijekom ljetnog perioda za neke može postati i dugoročna prilika.

Opširnije →

ATRAKTIVNE POZICIJE U FARMACIJI, MEDICINI, MIKROBIOLOGIJI, BIOTEHNOLOGIJI

05.05.2017

Mjesec travanj u agenciji Naton HR obilježen je većim brojem atraktivnih pozicija iz domene farmacije, medicine, biotehnologije i mikrobiologije.

Opširnije →

DVA NAJVEĆA DALMATINSKA GRADA NUDE MOGUĆNOST ZAPOSLENJA

30.04.2017

Agencija Naton HR nudi mogućnost zaposlenja u Splitu i Zadru za kandidate iz područja trgovine i prodaje unutar domene modne industrije.

Opširnije →

PRODAVAČI LUKSUZNE KOZMETIKE U PRIJESTOLNICAMA EUROPE

15.03.2017

Naton HR traži prodavače luksuzne kozmetike u Londonu, Parisu, Amsterdamu, Dusseldorfu i Berlinu. Tražimo mlađe energične kandidatkinje i kandidate koji vole prodaju, ekskluzivnu kozmetiku te rad s ljudima.

Opširnije →

ATRAKTIVNA SPORTSKA POZICIJA U UJEDINJENIM ARAPSKIM EMIRATIMA

15.02.2017

Naton HR traži 4 TRENERICE AQUA FITNESS-A/PLIVANJA u DUBAI, UAE Klijent je privatna osoba (poslovno uspješna i izrazito bogata osoba u Dubai, UAE) koja unutar svog tima traži profesionalnu trenericu za rad u bazenu/moru. Zbog različite kulture te neposrednog ulaska u obitelj klijenta. klijent preferira da poziciju odrađuje ženski kandidat (F).

Opširnije →

Hrvatske medicinske sestre - tražene djelatnice u Emiratima

20.10.2016

Agencija Naton HR traži kvalificirane medicinske sestre s više godina iskustva za rad u Dubaiju (Ujedinjeni Arapski Emirati) Zainteresirane i kompetentne kandidatkinje nam se mogu javiti na naš e-mail info@natonhrcroatia.com

Opširnije →
Dali su nam povjerenje:
 
 
Naton Croatia   Copyright © 2008-2016 Naton d.o.o.,
sva prava zadržana
 
Naton HR Slovenia | Naton HR Global | Naton HR Germany | Naton HR Croatia | Naton HR Serbia
Naton HR Bulgaria | Naton HR Hungary