SLO | ENG | HR | SRB | BG | HU Naslovnica | Obrazovanje | Kontakt | O nama  
 
Naton Croatia
  Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest  
 
   
Naton HR > O nama

Naša misija


Naša agencija Naton ljudski potencijali d.o.o. za privremeno zapošljavanje i za posredovanje pri zapošljavanju dio su grupe NATON koja već više od petnaest godina uspješno posluje na tržištu rada u Sloveniji, sa zavidnom listom klijenata i partnera kao što su Hella Saturnus Slovenija d.o.o., Vogel and Noot d.d., Mercator d.d., Lek d.d., Ilirija d.d., Ljubljanske mlekarne d.d., Sodimex d.o.o., Intra Lighting d.o.o., DSV transport d.o.o., Sogefi Filtration d.o.o. itd.

Naša ključna smjernica je da svojim partnerima i klijentima pristupamo individualno, uzimajući u obzir njihove specifične potrebe, te pronalazimo odgovarajuća rješenja za probleme unutar područja ljudskih potencijala. Svjesni smo važnosti ljudskog kapitala koji je često presudan za efikasno poslovanje i rast svake tvrtke, posebno u trenucima krize i kod prekretnica. Utoliko vjerujemo da izbor ljudi koji čine radno okruženje u velikoj mjeri određuje i uspjeh same tvrtke.

Osim što stojimo na raspolaganju poslodavcima, nastojimo pomoći i posloprimcima koji nas kontaktiraju ili su u našoj internoj bazi kandidata, jer smo svjesni da u današnje vrijeme situacija na tržištu rada je nezavidna, te da je Naton još jedan kanal kroz koji potencijalni posloprimci mogu lakše doći do ciljanog radnog mjesta.

Mi, u Natonu, vjerujemo u poslodavce kao i u ljude koji traže posao.

Usluge koje Vam nudi Naton:

 
Usluge agencije za zapošljavanje, Hrvatska Privremeno zapošljavanje (agencijski rad)
model zapošljavanje kojim Naton kao poslodavac ustupa svog radnika na korištenje klijentu gdje s klijentom potpisuje 'Sporazum o ustupanju radnika', a s radnikom 'Ugovor o radu'. Radnici time imaju sva prava koja im jamči Zakon o radu (radni staž, prijava na zdravstveno i mirovinsko osiguranje, razmjeran broj dana godišnjeg odmora, pravo na bolovanje, blagdane, slobodne dane itd.) dok klijenti korištenjem naše usluge privremenog zapošljavanja znatno si olakšavaju poslovanje izbjegavajući povećane troškove administracije i računovodstva vezane za nove zaposlenike, rizike davanja otkaza zaposlenicima koji ne ispunjavaju kriterije radnog mjesta, rizike odsustva radnika i bolovanja itd.
Agencija posredovanje pri zapošljavanju, Hrvatska Posredovanje pri zapošljavanju
kompletna usluga traženja i odabira kadrova pri čemu Vam pomažemo da za Vašu tvrtku dobijete najkvalitetnije kadrove za tražene pozicije. Unutar procesa traženja i odabira kadrova možemo ponuditi našu uslugu korištenja standardiziranih i objektivnih metoda kao što su psihologijski testovi i grafološka analiza putem kojih Vam naši psiholozi i grafolozi daju cjelokupnu sliku o kandidatu.
Agencija za zapošljavanje Naton Executives Naton Executives
pronalazak vrhunskih kadrova s izuzetnim kvalifikacijama i talentom. Uz naše dugogodišnje iskustvo u popunjavanju 'top management' pozicija, ističemo da je Naton ujedno i partner za ljudske potencijale poznatoj školi Cotrugli Business School.
Outplacement - agencija za zapošljavanje, Hrvatska Outplacement
da biste održali pozitivan imidž Vaše tvrtke u javnosti nudimo Vam socijalni i planski pristup otpuštanja radne snage s ciljem da Vašim zaposlenicima pronađemo novo odgovarajuće radno mjesto. Ovaj pristup pozitivno utječe na održavanje motivacije u Vašem radnom kolektivu kao i na povjerenje prema Vama kao poslodavcu.


Licenca za obavljanje djelatnosti:

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava dana 09. rujna 2014. izdaje DOZVOLU trgovačkom društvu NATON LJUDSKI POTENCIJALI d.o.o. KLASA: UP/I-102-02/14-03/09, URBROJ: 524-04-02-01/2-14-6 za obavljanje djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem.

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava dana 21. kolovoza 2014. izdaje POTVRDU trgovačkom društvu NATON LJUDSKI POTENCIJALI d.o.o. KLASA: 102-02/14-04/14, URBROJ: 524-04-01-01/1-14-2 o upisu u Knjigu evidencije agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 81/14.

Dali su nam povjerenje:
 
 
Naton Croatia   Copyright © 2008-2016 Naton d.o.o.,
sva prava zadržana
 
Naton HR Slovenia | Naton HR Global | Naton HR Germany | Naton HR Croatia | Naton HR Serbia
Naton HR Bulgaria | Naton HR Hungary